Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’equip Black mamba guanya el Torneig de les 24 hores del FSU Llagostense

L’equip Black mamba ha estat el guanyador de la setena edició del Torneig de les 24 hores de futbol sala, que va organitzar el cap de setmana el FS Unión Llagostense. El campionat va disputar-se al pavelló Antonio García Robledo des del dissabte a les 9 hores del matí fins a la final del diumenge a les 12 hores.

El conjunt guanyador, format majoritàriament per jugadors de Mollet del Vallès, va imposar-se a la final contra el Tuerce Botas, de Santa Perpètua de Mogoda, per 3 a 1. El campionat va comptar amb un total de setze equips i va predominar el bon ambient i l’alt nivell de futbol sala.

D’entre els equips participants hi havia el vigent campió, Los de siempre -anteriorment era conegut com Borussia Dortmunt-, que va ser eliminat als quarts de final. També va prendre part un equip amb jugadors de la lliga francesa amb el llagostenc Sergio Gómez, del Toulon, que van rebutjar jugar les semifinals per falta d’efectius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies