Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Setze equips participaran al Torneig de 24 hores de futbol sala del FS Unión Llagostense

Setze equips participaran en la setena edició del Torneig de 24 hores de futbol sala del FS Unión Llagostense. El campionat, que se celebrarà al Pavelló Anton García Robledo, començarà dissabte a les 9 h i es preveu acabar diumenge a les 12 h.

El sistema de competició consta de quatre grups amb quatre equips cadascun. Els dos primers equips de cada grup passarà a quarts de final. Posteriorment es jugaran semifinals i la final. D’entre els equips participants hi ha el vigent campió, el Borusia Dortmund que s’ha inscrit enguany amb el nom Los de siempre. També hi ha un equip amb jugadors provinents de França, entre aquests, hi ha el llagostenc Sergio Gómez, que ha estat aquesta temporada subcampió de la lliga francesa amb el Toulon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies