Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Colla Gegantera participarà demà dissabte a la trobada del Masnou

La Colla Gegantera de la Llagosta farà demà dissabte una sortida a la localitat del Masnou per partipar a la seva 32a trobada. La sortida començarà a partir de les quatre de la tarda amb l’habitual concentració davant del Centre Cultural de la Llagosta.

Després de carregar els gegants i capgrossos de la nostra localitat, els participants es desplaçaran al Masnou, on a les cinc de la tarda està prevista la plantada a la plaça Miquel Martí i Pol. Una hora més tard, es farà una passejada gegantera pels principals carrers de la localitat, i finalment, cap a dos quarts de nou del vespre tindrà lloc el ball de final de festa de trobada als Jardins de la Nimfa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies