Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

El nou club de bàsquet de la Llagosta rep una beca del CSD pel seu jugador Aitor Santolaria

El Consejo Superior de Deportes (CSD) i l’empresa Cola Cao han lliurat avui una de les seves beques de promoció de l’esport base al llagostenc Aitor Santolaria, jugador del Club Bàsquet la Llagosta 2017. En concret, les beques Vamos del CSD i Cola Cao aposten per històries de superació, passió i amistat a l’esport. Aquest és el cas d’Aitor Santolaria, de 12 anys, que pateix un trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH) i que gràcies al bàsquet ha trobat un grup incondicional d’amics.

El lliurament de la beca ha tingut lloc al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó i ha comptat amb la presència de José Manuel Calderón, jugador dels Cleveland Cavaliers de l’NBA. El Club Bàsquet la Llagosta 2017 ha rebut un equipacions i materials. A més, amb la beca farà front a les fitxes federatives.

“El meu millor consell per a Aitor i els seus amics és que segueixin gaudint amb l’esport i amb el bàsquet com ho han fet fins ara”, ha dit José Manuel Calderón, que ha afegit que “és emocionant veure com aquests nens i nenes lluiten per aconseguir el seus somnis”.

El director de Comunicació d’Idilia Foods (Cola Cao), Javier Coromina, ha destacat que “Aitor i el seu equip són un clar exemple de superació i un mirall per veure que qualsevol repte que es proposin, a través de l’esport, pot ser una realitat”.

Per la seva part, l’alcalde, Óscar Sierra, ha felicitat el Club Bàsquet la Llagosta 2017 i ha remarcat que “l’esforç d’Aitor i el seu equip ha tingut com a recompensa la beca”. Sierra ha tingut paraules de reconeixement per als pares i mares del club llagostenc.

La presidenta del Club Bàsquet la Llagosta 2017 i mare d’Aitor, María José Caballero, ha explicat que el bàsquet ha suposat per al seu fill “trobar amics que li donen sempre suport i, a més, li ha servit per concentrar-se en els estudis”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies