Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

José Luis Fabregat preveu completar la costa portuguesa en bicicleta

José Luis Fabregat completarà la costa portuguesa en bicicleta a partir del setembre. El veí de la nostra localitat tornarà a pujar-se a la seva bicicleta i intentarà completar un tercer viatge amb una gran quantitat de quilòmetres amb les dues rodes. En aquesta ocasió, Fabregat, de 71 anys, pretén completar uns 2.000 quilòmetres amb sortida a la Llagosta, arribant a Portugal per l’interior d’Espanya, i tot seguit, completar la costa portuguesa fins arribar a Jerez de la Frontera, que és la seva ciutat natal.

Fabregat té com objectiu completar la gesta esportiva en tres setmanes i el dia de partida serà l’1 de setembre. Fins aleshores, el llagostenc segueix amb la seva preparació física. “Mai paro de fer esport. Estic tot l’any en bicicleta, anant per muntanya i d’altres camins”, apunta Fabregat, que remarca: “el recorregut serà per carreters secundàries i compto que com a mínim faré entre uns 18 o 21 dies”.

José Luis Fabregat té la intenció de fer el recorregut en solitari, tot i que podria acompanyar-lo en un tram alguns dels companys que va fer durant la seva anterior gesta esportiva, de la Llagosta a Roma. “De moment vaig sol, però de l’anterior viatge que vaig fer hi ha un company, de procedència del Brasil, que em podria acompanyar per Portugal. Ja ho veurem”, apunta Fabregat, que ja ho té tot preparat per marxar el setembre.

Fa dos anys, el veí de la nostra localitat va completar la ruta la Llagosta a Roma i anteriorment havia completat la ruta la Llagosta fins a Jerez de la Frontera. “No ho tenia present, però tinc l’edat de fer les coses ara, si estic bé. I als meus 71 anys estic bé físicament i tinc ganes”, remarca Fabregat, que destaca: “encara penso que puc fer coses esportives”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies