Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Es constitueix el grup motor de Catalunya en Comú-Podem a la Llagosta

Catalunya en Comú-Podem ha constituït el grup motor de l’agrupació local de la Llagosta. La confluència d’esquerres ha aprovat aquest dimecres en una assemblea, a la seu d’ICV, l’executiva de la nova formació que consta del suport de les agrupacions locals d’ICV, EUiA i Podem.

El grup motor té com objectiu preparar l’agrupació local per a les eleccions municipals de 2019. L’executiva, aprovada per unanimitat, està formada, i consensuada, per un total de nou persones, que consta de tres representants de cadascuna de les tres formacions d’esquerres. “Som un grup motor transitori i aquest constituirà finalment el grup de comuns de la Llagosta per a les eleccions municipals. Farem primàries per escollir les persones que realment hagin de dirigir aquest comú de la Llagosta i l’alcaldable”, ha explicat una de les recent nomenades coordinadora, Montse García.

L’executiva està coordinada per la mateixa Montse García (Podem) i Eva Miguel (ICV); l’àrea de comunicació, per Raúl Pacheco (EUiA) i Maria Arjona (ICV); l’àrea de feministes, Jordi Alonso (EUiA) I Meritxell Carbonell (EUiA); i l’àrea d’organització, Mercè Benages (Podem), Xavier Cánovas (Podem) i Toni Cubel (ICV).

Publicitat

Publicitat

Més notícies