Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Una vintena de persones a l’homenatge a Cervantes del Fórum de Debate Llagostense

Una vintena de persones vingudes de diferents llocs de Catalunya van assistir ahir a l’homenatge a Miguel de Cervantes que va organitzar el Fórum de Debate Llagostense. L’acte va tenir lloc al Centre Cutlural de la Llagosta.

Després de la presentació de l’esdeveniment, que va anar a càrrec del president del Fórum, Bartolomé Fraile, va intervenir l’historiador i professor Fernando del Castillo. L’altre ponent que estava convidat, el professor d’història Francisco Oya, no va poder assistir ja que es trobava a un acte a Brussel·les. L’homenatge a Cervantes va incloure una part artística amb Mara Carbajo, M. Reyes Riaza i Guadalupe Morell, que van recitar poemes i interpretar algun tema musical. L’acte va acabar amb la lectura de passatges de l’obra mestra de Miguel de Cervantes, El Quixot.

A més de l’homenatge a Cervantes, el president del Fórum de Detate Llagostense ha manifestat que han volgut organitzar un acte “en defensa d’Espanya i la Constitució espanyola”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies