Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Marina Millán, convocada per disputar l’Europeu d’handbol platja juvenil

Marina Millán ha estat seleccionada per disputar el Campionat d’Europa d’handbol platja juvenil amb Espanya. La llagostenca disputarà l’Europeu que tindrà lloc a Montenegro, del 29 de juny a l’1 de juliol. El tècnic Diego Carrasco ha apostat per la llagostenca com una de les dues porteres del combinat espanyol.

La selecció espanyola juvenil s’entrena en sessions de matí i tarda a les instal·lacions esportives de la Universidad de Alcalá de Henares fins aquest dijous, quan la delegació espanyola marxarà fins a Montenegro. L’objectiu de la selecció espanyola juvenil femenina és millorar la cinquena posició de l’anterior Europeu.

Espanya està dins del grup D i debutarà divendres contra Hongria i Turquia; dissabte, jugarà contra Suïssa i Itàlia. En cas de quedar entre les dues primeres classificades del grup D, Espanya passaria als quarts de final, que també es jugarien dissabte. Les semifinals i final, diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies