Marina Millán, convocada per disputar l’Europeu d’handbol platja juvenil

0
44

Marina Millán ha estat seleccionada per disputar el Campionat d’Europa d’handbol platja juvenil amb Espanya. La llagostenca disputarà l’Europeu que tindrà lloc a Montenegro, del 29 de juny a l’1 de juliol. El tècnic Diego Carrasco ha apostat per la llagostenca com una de les dues porteres del combinat espanyol.

La selecció espanyola juvenil s’entrena en sessions de matí i tarda a les instal·lacions esportives de la Universidad de Alcalá de Henares fins aquest dijous, quan la delegació espanyola marxarà fins a Montenegro. L’objectiu de la selecció espanyola juvenil femenina és millorar la cinquena posició de l’anterior Europeu.

Espanya està dins del grup D i debutarà divendres contra Hongria i Turquia; dissabte, jugarà contra Suïssa i Itàlia. En cas de quedar entre les dues primeres classificades del grup D, Espanya passaria als quarts de final, que també es jugarien dissabte. Les semifinals i final, diumenge.

Publicitat