Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Antonio García Robledo: “Tinc el somni de jugar la Lliga de Campions amb el Fraikin Granollers”

Antonio García Robledo tornarà a vestir-se amb la samarreta del Fraikin BM Granollers el proper 1 d’agost amb l’inici de la pretemporada 2018-2019. El llagostenc ja ha acabat la seva trajectòria al CSM Bucaresti, de Romania, on va lluitar per guanyar la lliga aquesta temporada, eliminats en semifinals. Ara, a partir de l’agost se centrarà durant les pròximes tres temporades en l’equip granollerí.

El llagostenc tanca una etapa de set anys lluny del Palau d’Esports per tornar amb la màxima il·lusió. “Tinc el somni de jugar la Lliga de Campions amb el Fraikin Granollers”, admet Antonio García Robledo, que es va formar al conjunt granollerí i en la seva marxa, ara fa ja set temporades, era un dels jugadors destacats de la pista vallesana. Torna sent un jugador contrastat i amb molta experiència als seus 34 anys. “Tinc ara molta experiència i vaig a un equip jove amb una projecció molt bona. A més, puc aportar més ordre en atac, una visió diferent per defensar i molt dinamisme pel contraatac”, ha remarcat el llagostenc.

Des que va marxar ha militat en diversos conjunts amb Ademar de Lleó, PSG, Pick Szeged, KIF Copenhague, FC Barcelona i Bucaresti. “Em porto coses bones de tots els equips on he estat. Potser els llocs més complicats van ser KIF, per motius econòmics per impagaments, i Bucaresti, per no complir amb l’objectiu esportiu. En la resta, vaig gaudir moltíssim, a PSG, lluitant per tots els títols; Pick Szeged, per intentar entrar en la Final a Quatre de la Lliga de Campions, i amb el Barça, van ser quatre o cinc mesos molt bons, pels títols i pel tracte del tècnic i companys”, ha explicat el llagostenc.

Tot i gaudir ara d’un període de vacances, Antonio García Robledo començarà diumenge la vuitena edició del Campus Antonio García Robledo, que tindrà un total de 120 infants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies