Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La programació d’activitats Viu l’estiu 2018 es posa avui en marxa

Avui comença la programació d’activitats Viu l’estiu 2018. Fins a principis de setembre, es desenvoluparan a la nostra localitat tot un seguit de propostes organitzades per l’Ajuntament i algunes entitats de la Llagosta. Durant aquests dies, s’està repartint el llibret amb el contingut de la programació estival.

Aquests darrers dies de juny es podrà assistir als Concerts a la fresca de l’Escola Municipal de Música, a les Revetlles de Sant Joan de Les Llagostes de l’Avern i dels Volats, a la tarda de cinema de la Biblioteca amb la pel·lícula Las nieves del Kilimanjaro i al 3r Festival d’Aires de Andalucía. Aquest mes, també hi ha dues activitats esportives, el Torneig de futbol sala de categories inferiors i el 5è Torneig Mecman 24 h de futbol sala del Fútbol Sala Unión Llagostense.

Juliol
Al mes de juliol, hi ha programades diverses activitats infantils, com ara la projecció de les pel·lícules Los Pitufos: la aldea escondida i Capitán Calzoncillos: su primer peliculón, a la Biblioteca. També hi haurà cinema a la fresca al Parc Popular, amb les pel·lícules Guardianes de la galaxia Vol. 2 i Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas. A la Biblioteca es farà un taller per fer un marc de fotos i, durant tot el mes, es convida als infants a recrear el fons de mar.

Els esports també tindran el seu espai amb les dues jornades d’esports alternatius, les 24 hores de futbol sala del CD la Concòrdia i els patis oberts de les escoles les Planes i Joan Maragall.

Aquelles persones que vulguin preparar els seus viatges de vacances tenen a la seva disposició la Mostra de turisme juvenil, al Servei d’Informació Juvenil, i l’exposició de guies de viatges de la Biblioteca. També poden assistir al taller d’anglès per a viatgers que organitza la Biblioteca els dijous del mes de juliol.

Altres propostes del juliol seran la quarta edició del Saltats Colours Festival, que es farà la plaça de la Sardana, el concert que organitza la Llagosta Brava al Parc Popular, el fi de curs de la Llagosta Club de Ball i el 13è Certamen La Guitarra y el pueblo, de la Unión Musical la Flamenca. La Biblioteca oferirà un taller anomenat Viatge al coneixement propi.

Una de les activitats destacades serà la performance Desig Per(z)ones, de Les Mireies. La Regidoria d’Igualtat organitza aquesta activitat amb motiu del Dia de l’orgull LGTBI i vol ser un element per donar visibilitat a la diversitat de la vivència sexual.

Campus i casals
Durant aquest estiu, també són diversos els casals i campus inclosos a la programació Viu l’estiu 2018. És el cas del Campus de tecnificació que organitza el CE la Llagosta, el Casal Multiesportiu que farà el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure a partir del 27 d’agost i el Campus d’estiu i els cursos de natació intensius del Complex Esportiu Municipal El Turó.

Tota la informació sobre la programació d’activitats Viu l’estiu 2018 es pot trobar al web municipal www.llagosta.cat

Publicitat

Publicitat

Més notícies