Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Policia Local estrena uniformes i un nou vehicle

Els agents de la Policia Local de la Llagosta han estrenat nous uniformes. Així s’adapten a la normativa de la Generalitat per tal que totes les Policies Locals de Catalunya portin la mateixa indumentària. L’uniforme és de color blau nit amb les espatlles amb un color groc fluor d’alta visibilitat. L’Ajuntament ha invertit 5.600 euros en els uniformes nous d’estiu.

D’altra banda, la Policia Local disposa ja d’un nou vehicle, un Seat Ateca, que ha estat adquirit per l’Ajuntament amb la modalitat de renting. Aquest cotxe substitueix al Seat Altea que tenien fins ara els agents locals.

El proper mes de juliol, s’incorporaran en període de pràctiques a la Policia Local les tres persones que han aprovat la convocatòria realitzada per l’Ajuntament. Aleshores, hi haurà 21 agents a la Policia Local.

Publicitat

Publicitat

Més notícies