Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Fórum de Debate Llagostense organitza un homenatge a Cervantes

El Fórum de Debate Llagostense organitza el proper dilluns, 25 de juny, un acte d’homenatge a Miguel de Cervantes. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural de 19 a 20 h.

L’acte tindrà tres parts. La primera consistirà en una taula debat on intervindran el professor d’història Francisco Oya, l’historiador i professor Fernando del Castillo i el president del Fórum de Debate Llagostense, Bartolomé Fraile. Tot seguit, hi haurà una part artística amb poetesses, rapsodes i cantautores. Concretament, actuaran Mara Carbajo, M. Reyes Riaza i Guadalupe Morell. L’acte acabarà amb la lectura de passatges de l’obra mestra de Miguel de Cervantes, El Quixot.

Publicitat

Publicitat

Més notícies