Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

S’obren les inscripcions del Torneig de futbol sala masculí de 24 hores del CD la Concòrdia

El Club Deportivo la Concòrdia ha obert el període d’inscripcions de la setena edició del Torneig de les 24 hores de futbol sala masculí. El campionat se celebrarà el 14 i 15 de juliol al Pavelló Antonio García Robledo.

El sistema de competició previst serà de dues fases amb una primera de grups i una segona, d’eliminatòries a un partit fins a la final. L’organització lliurarà premis als quatre primers classificats: el campió rebrà un trofeu, un pernil i 500 euros; el segon, un trofeu i 100 euros; el tercer i quart, una llonganissa.

Les inscripcions es poden fer fins al 10 de juliol i s’han de formalitzar en el telèfon de la responsable del torneig, Iris Gutiérrez (670.241.174). El cost de la inscripció és de 200 euros per equip i el mínim d’edat per jugar el torneig són 16 anys. Durant el torneig hi haurà aigua per cada equip i partit i es disposarà de servei de bar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies