Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Convocat el 18è Concurs Estatal de Fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta

El Foto-Club la Llagosta ha convocat el 18è Concurs Estatal de Fotografia. Aquest any, la celebració del certamen s’endarrereix unes setmanes. Així, si fins ara el veredicte del jurat i el lliurament de premies es feia abans de la Festa Major de setembre, aquesta edició tindrà lloc el 29 de setembre.

Amb aquesta novetat, el Foto-club la Llagosta vol promoure una major participació al certamen i donar més temps a les persones aficionades a la fotografia a preparar les seves obres a la tornada de vacances d’estiu.

Les bases del concurs contemplen que les fotografies es puguin presentar fins el dia 24 de setembre a Can Pelegrí, de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h, excepte al mes d’agost que estarà tancat, o enviant-les a l’apartat de correus 32 de la Llagosta. També es poden enviar mitjançant de la plataforma digital www.yolomando.com.

Com ja es tradicional, el certamen té dos temes, lliure i la Llagosta. Per a les dues categories, les fotografies poden ser tant en blanc i negre com en color. El concurs accepta imatges realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. Al certamen no es poden presentar obres premiades a d’altres concursos organitzats pel Foto-Club la Llagosta.

Les imatges han d’estar muntades en un suport rígid de 40 per 50 centímetres, han d’anar acompanyades de les dades de l’autor i es poden presentar fins a tres fotografies per tema. La inscripció al concurs és gratuïta.

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis tindran lloc el 29 de setembre, a les 19 h, al Centre Cultural. Els premis oscil·len entre els 250 euros del primer premi del tema lliure als 50 del tercer premi del tema la Llagosta. A les dues categories, hi ha establerts diplomes per als classificats fins al cinquè lloc.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia. Per optar a aquesta puntuació, caldrà indicar el número de soci o sòcia de Federació. Les bases es podran consultar al web www.fotoclublallagosta.es

Publicitat

Publicitat

Més notícies