Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Trobada comarcal de cursos de català aplega unes 200 persones a la Llagosta

Unes 200 persones van participar dissabte a la 12a Trobada comarcal dels cursos de català per a adults i del voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental. L’acte va servir com a cloenda de les activitats del curs que organitzen les oficines de català de la nostra comarca.

D’esq. a dta. Egea, Arolas, Sanjuán

 

La Trobada es va iniciar al Centre Cultural, on els assistents van ser rebuts per l’alcalde accidental de la Llagosta, Jordi Jiménez, i la directora del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental, Pietat Sanjuán. Tot seguit, es va fer una petita excursió fins al castell de Can Taió, a Santa Perpètua de Mogoda. La parada va servir per esmorzar i veure l’entorn del castell. L’excursió va finalitzar a la plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta. Alumnes de l’Escola Municipal de Música van oferir un petit repertori. Abans d’anar a dinar al Parc Popular, la regidora d’Educació, Mireia Egea, i el president del Consorci, Francesc Arolas, van dirigir unes paraules a les persones participants de la Trobada.

La responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta, Rosa Maria Llunell, s’ha mostrat molt satisfeta i ha dit que “la Trobada va anar molt bé, tot va sortir com estava previst”. Llunell ha volgut agrair a l’Ajuntament “la seva col·laboració i el seu suport a l’hora d’organitzar la Trobada”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies