Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Estefa Jémez puja a la Primera Divisió amb el CFS Femisport Palau

La llagostenca Estefa Jémez ha assolit l’ascens a la Primera Divisió femenina de futbol sala amb el CFS Femisport Palau després de guanyar el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens contra el Txantrea FSF, per 2 a 0. El partit d’anada va disputar-se fa dues setmanes a Pamplona amb un resultat d’empat, 1 a 1. El resultat global de l’eliminatòria va ser favorable per 3 a 1 a l’equip que milita la llagostenca.

Estefa Jémez no va poder disputar l’anada per lesió però pel partit de tornada ja estava del tot recuperada. La llagostenca va ser providencial fent l’1 a 0 en el xut d’una falta directa a poc més d’un minut i mig pel final. “La sensació va ser brutal. Sortia d’una lesió i estava a la banqueta. Va ser somiat. Sortir a la pista i marcar el gol de falta, va ser una sensació única”, explica Estefa Jémez, que s’ha mostrat satisfeta de l’ascens: “he tingut ofertes altres temporades per jugar a la Primera Divisió però vaig decidir fer-ho pas a pas i enguany he rebut el premi al sacrifici amb aquest ascens somiat”.

Ja a les acaballes dle duel, la portera del Femisport, Mariona, feia el 2 a 0 bloquejant una pilota i marcant en un xut de porteria a porteria. En acabar el partit, l’equip del Femisport Palau va celebrar dins la pista l’ascens a la màxima categoria estatal de futbol sala femení, que rubrica una temporada per emmarcar amb el campionat dle grup 2 de la Segona Divisió feia ja setmanes.

Estefa Jémez ha explicat que ja ha renovat per a la propera temporada amb el Femisport, a la Primera Divisió. “El proper any serà un any molt complicat. Crec que l’equip s’ha de reforçar a la davantera perquè necessitem més gol. Serà una temporada il·lusionant”, admet, Jémez.

Estefa Jémez ja va celebrar fa setmanes el campionat del grup 2 de la Segona Divisió i ara rubrica la temporada amb l’ascens a la màxima categoria estatal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies