Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense obre el període d’inscripcions del Torneig de 24 hores

El Fútbol Sala Unión Llagosta ha obert el període d’inscripcions de la setena edició del Torneig de les 24 hores de futbol sala. El campionat tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo i se celebrarà el 30 de juny i 1 de juliol.

El torneig preveu un màxim de 16 equips. El sistema de competició serà de dues fases amb una primera, de quatre grups, i una segona, amb quarts de final, semifinals i final. El guanyador del torneig rebrà 400 euros i una copa, mentre que el subcampió, una copa. També hi haurà trofeus per al jugador més golejador i a la defensa menys golejada.

El preu per inscripció és de 120 euros per equip i es pot reserva plaça al telèfon de contacte del president del FSU Llagostense, Javier Castañeda (637.236.925).

Publicitat

Publicitat

Més notícies