Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

Araceli Bujalance, nova presidenta del CE la Llagosta

Araceli Bujalance, de 37 anys, és la nova presidenta del CE la Llagosta, que encapçala una directiva nova formada per pares i mares de jugadors del club. Bujalance, amb dos fills en el futbol base de l’entitat, pren el relleu en el càrrec de l’anterior directiva, presidida per Susanna Castro.

Des de fa unes setmanes, la nova directiva va posar-se al capdavant del CE la Llagosta després de la marxa de l’anterior, que durant aquest temps han fet el traspàs del club. La nova directiva està formada Per Dayana Carballo, secretària; Santiago Chacón, vicepresident; i Mónica Oliveira, tresorera. “Som un grup de pares i mares que volem tirar endavant el club”, admet la nova presidenta, Araceli Bujalance, que admet: “tenim molta feina perquè hem agafat el club en un moment que just acaba la temporada i hem de preparar la propera”.

L’objectiu de la nova directiva és “potenciar el futbol base”, diu Bujalance, que es marquen com a fita crear equips en totes les categories, ja sigui de futbol 7 i futbol 11. Per assolir el repte, la directiva confia la direcció de la coordinació en José Ángel Venero, que fins ara feia tasques de coordinació en futbol 7. “Estan tornant jugadors que havien marxat. Hem fet amb èxit una jornada de portes obertes, que també ens ajuda en la confecció dels equips del futbol base amb nous jugadors”, diu la responsable.

Respecte el primer equip, la presidenta no sap si la propera temporada es podrà muntar un nou primer equip. “Ara mateix estem centrats en el futbol base, però també pensem en el primer equip. Tot i que, ara per ara, no podem dir si la propera temporada tindrem primer equip o no”, ha remarcat Bujalance. Tot i això, hi confia en “seguir treballant per formar un primer equip”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies