Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

La Llagosta acull aquest any la Trobada comarcal dels cursos de català

La Llagosta acollirà dissabte la 12a Trobada comarcal dels cursos de català per a adults i del voluntariat per la llengua del Consorci de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. L’esdeveniment s’havia de celebrar el passat 14 d’abril, però la pluja va obligar a ajornar-lo. Unes 200 persones prendran part d’aquesta trobada.

Les persones participants es trobaran al voltant de les 10 h al Centre Cultural de la Llagosta, des d’on faran una petita excursió fins al castell de Can Taió, a Santa Perpètua de Mogoda. A la tornada, al voltant de les 13 h, tindran lloc els parlaments dels organitzadors a la plaça d’Antoni Baqué. El dinar es farà al Parc Popular i alumnat i voluntaris seran acomiadats des del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies