Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Javier Ruiz renova a la banqueta del CD la Concòrdia

Javier Ruiz ha renovat amb el CD la Concòrdia per complir una segona temporada com a entrenador. Després de completar amb èxit la campanya 2017-2018, direcció esportiva i tècnic han decidit segellar la continuïtat de la relació de totes parts després de valorar satisfactòriament el subcampionat del grup 2 de la Segona Divisió estatal, sent la millor classificació de l’equip llagostenc en la seva història.

El tècnic ha acabat amb un sabor agredolç: satisfet de la temporada complerta amb el subcampionat, tot i que finalment no han pogut disputar la promoció d’ascens perquè la Real Federación Española de Futbol va donar el vist-i-plau a la reclamació del Viexelles Amerelles, que finalment ha disputat la promoció enlloc de les de la nostra localitat. “Evidentment he acabat la temporada enfadat, sobretot, per la plantilla. Tots i totes teníem molta il·lusió. Ho teníem a tocar la promoció i una interpretació jurista ens ha privat”, ha destacat Javier Ruiz, que s’ha queixat «sobretot de les formes» de la federació espanyola.

Tot i això, Javier Ruiz ha decidit renovar amb la Concòrdia una segona temporada després de finalitzar-la. “La balança que he fet ha sortit del tot positiva després de la meva primera temporada. Tenim una plantilla amb un nivell humà extraordinari, que estic molt content amb aquestes noies, i crec que aquest grup es mereix una continuïtat”, valora el tècnic. De fet, Ruiz es troba molt a gust amb la Concòrdia i la plantilla confeccionada.

La propera temporada el repte que s’ha marcat la Concòrdia és repetir l’èxìt d’enguany amb una lluita en el tram final per guanyar la lliga, assolint finalment el segon lloc amb 62 punts, a 3 del campió, el Femisport Palau. El balanç de l’equip ha estat de 19 victòries, 5 empats i 2 derrotes. “Vaig fer una reunió amb algunes jugadores i vam parlar amb elles, clarament: el llistó el tenim molt alt i ens exigiran moltíssim”, va apuntar el tècnic, que apunta, directament, com a repte pel proper curs “fer la promoció o quedar campiones”.

Per assolir el repte, Javier Ruiz assegura que es mantindrà el gran gruix de l’actual plantilla i al llarg d’aquests mesos fins al juliol es faran diversos entrenaments per comptar amb algunes noves jugadores de cara el proper curs. Tot i que el primer objectiu del club és fer un bon paper a l’inici de la temporada 2018-2019 amb la disputa de la final de la Copa Catalunya, que disputaran al setembre contra el Penya Esplugues, equip de la Primera Divisió i favorit per guanyar la competició. “Estem entre els tres millors equips de Catalunya, és un orgull”, admet Javier Ruiz, que es mostra ambiciós i amb il·lusió per seguir dirigint a l’equip del CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies