Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Inscripcions obertes de la quarta edició del Torneig de Futbol 7

El 26 de juny començarà la quarta edició del Torneig de Futbol 7 de la Llagosta, que tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Les inscripcions ja estan obertes i quan falten dues setmanes per començar el torneig estival encara hi ha tres places disponibles.

El campionat tindrà lloc de dilluns a divendres al vespre al camp llagostenc. El limit d’equips és de 12 i el sistema de competició serà d’una primera fase amb diversos grups, depenen inscripcions, i d’una segona fase, que seria la fase final amb semifinals i final. L’última jornada del campionat es preveu disputar el 27 de juliol.

El preu d’inscripció per equips és de 50 euros, a banda del cost de 5 euros per partit per pagar l’arbitratge. El campió i subcampió rebran un trofeu del campionat. Les inscripcions es poden formalitzar en el bar del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert o trucant al telèfon del seu organitzador, Alonso Rodríguez (615.55.00.79).

Publicitat

Publicitat

Més notícies