Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Sis equips participen al Torneig Vila la Llagosta de bàsquet

El Club Bàsquet la Llagosta va organitzar amb èxit la primera edició del Torneig Vila la Llagosta, que va tenir lloc dissabte al CEM El Turó. El campionat va comptar amb sis equips i era de categoria cadet.

El torneig es va jugar en un sistema de lligueta i el primer classificat va ser el Sant Quirze, seguit del Collblanc-Torrassa, Bàsquet Neus, Ciutat Vella 1, Ciutat Vella 2 i CB la Llagosta. “Vam acabar sisens, però va ser un bon torneig. Estem satisfets i l’equip s’ho va passar molt bé”, admet la presidenta del CB la Llagosta, María José García, que remarca “molt positivament” el campionat amb sis equips.

En el torneig va haver la presència de l’exjugador professional Roger Esteller, que va ser-hi al llarg del campionat, va lliurar premis i va fer-se fotografies. En el lliurament de premis també hi havia l’alcalde Óscar Sierra.

El club organitzarà del 25 al 27 de juny una jornada de portes obertes al CEM El Turó de 20 a 22 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies