Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La mostra de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo es pot veure fins al 22 de juny

Divendres es va inaugurar l’exposició de fi de curs de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo. Fins al 22 de juny es pot visitar al vestíbul del Centre Cultural una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat al llarg del curs.

A l’acte d’inauguració va assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra i el regidor de Cultura, Mariano García, que també és secretari d’activitats de la Casa del Pueblo. La professora de les classes de pintura, Pilar de la Cerda, va rebre un obsequi de part de la quarantena d’alumnes que ha tingut al llarg d’aquest curs. Mariano García va destacar que “ja fa uns 38 anys que es va fundar l’Escola de Pintura. Aquest servei gratuït, que s’ofereix a tota la població, manté encara la mateixa filosofia de quan es va inaugurar “.

Publicitat

Publicitat

Més notícies