Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias es queda sense la final de la Copa

El CD Viejas Glorias s’ha quedat a les portes de la final de la Copa de la Federació Vallès-Maresme. Els llagostencs van perdre diumenge en la tanda de penals a la semifinal contra el Pomar i s’acomiada de la temporada 2017-2018.

El Viejas Glorias va presentar-se diumenge al camp del Pomar amb tan sols onze jugadors de camp, tot i això va mostrar un alt nivell de joc. Al minut 41 del partit, Alonso Rodríguez va ser expulsat per doble targeta groga després d’una falta i haver tocat la pilota amb les mans, sent una decisió rigorosa. A la segona part, l’equip llagostenc va afrontar el duel amb un jugador menys però va salvar la situació. En la tanda de penals, els llagostencs van perdre 5 a 3.

Amb la derrota en semifinals, el club tanca la temporada 2017-2018 i ja prepara el nou curs a la Primera Divisió. D’entre les novetats, el club ja ha confirmat que Manuel Iglesias serà el nou entrenador, segons ha confirmat el mateix president, Alonso Rodríguez. L’objectiu de l’entitat és intentar lluitar per la consecució de la lliga la propera campanya a la Primera Divisió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies