Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Molta assistència de públic a la Festa Galega d’Alborada

La 21a Festa Galega organitzada per l’Agrupación Cultural Galega Alborada va acabar ahir a la nit amb un espectacle pirotècnic. El president de l’entitat, José Luis Salgueiro, ha fet un balanç “molt positiu” de la celebració, que va començar divendres amb la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament.

Salgueiro ha destacat que la Festa Galega ha registrat “una gran assistència de públic, sobretot durant la nit de dissabte”.

El Parc Popular ha acollit diverses activitats durant tres dies. Entre els actes, hi havia el 20è campionat de petanca, la tercera Concentració de cotxes clàssics, una paella popular, un dinar de germanor i actuacions del Grup de Ball de Gitanes, Casa de Andalucía, Cova da Serpe de Barcelona, Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet, Asociación Rociera Andaluza, Toxos e xestas de Barcelona i Airiños Galegos de l’Agrupación Cultural Galega Alborada. A més, Chari y Juan van realitzar una exhibició de balls de saló. Durant la nit, van actuar l’Orquestra Swing Latino i los Hermanos Aguilar.

El dia 7 de juliol, tindrà lloc la processó amb la imatge de Santiago Apòstol i després es farà una missa.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies