Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Club Bàsquet la Llagosta organitza demà un torneig cadet masculí

El Club Bàsquet la Llagosta organitza aquest dissabte el 1r Torneig cadet masculí Vila de la Llagosta. La competició tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal el Turó i començarà al voltant de les 9 h. Sis equips prendran part d’aquesta primera edició del Torneig.

Es jugarà en sistema de lligueta amb els equips participants, que són el Sant Quirze Club Bàsquet, el Bàsquet Neus de Badalona, l’AEC Collblanc – Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat, dos equips del CB Ciutat Vella de Barcelona i el conjunt del Club Bàsquet la Llagosta.

Cap al migdia està previst que es disputi un partit d’exhibició entre dos equips sèniors de Primera Catalana. L’acte de lliurament de trofeus comptarà amb la presència de l’exjugador del Barça Roger Esteller. El Club Bàsquet la Llagosta oferirà un servei de bar que funcionarà durant tota la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies