Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Aquest dissabte arriba la final del 35è Concurs de cante jondo Ciutat de la Llagosta

El Centre Cultural acollirà demà la final del 35è Concurs de cante jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucia. Quatre cantaors i una cantaora pujaran a l’escenari per intentar quedar primer o primera del certamen dedicat aquest any a Antonio Peña.

Els cantaors que participaran a la final són Blas Maqueda, Ismael Cabrera, Lolo de Jerez, José de los Camarones i Laura Marchal. L’acte començarà a les 18.30 h, amb l’actuació dels quadres de ball de la Casa de Andalucía, Azahar, Algarabía, Cristina i Meritxell. A partir de les 20 h, pujaran a l’escenari els cinc finalistes. Està previst que també actuï el mateix Antonio Peña. El guitarrista oficial del certamen és David Jiménez.

Els organitzadors han establert aquest any 1.200 euros per al primer classificat., 200 més que l’any passat La resta de premis es mantenen igual: 600 euros per al segon; 400 per al tercer, i dos accèssits de 200 euros per al quart i per al cinquè classificats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies