Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana se celebra la 21a Festa Galega organitzada per Alborada

La Festa Galega organitzada per l’Agrupación Cultural Galega Alborada arriba a la seva 21a edició. Aquest any, la principal novetat és la desvinculació de l’esdeveniment de la celebració de Santiago Apòstol. Des d’aquesta tarda fins diumenge a la nit, el Parc Popular s’omplirà d’activitats molt diverses adreçades a tot el públic.

Amb le canvi de data, Alborada vol portar més públic a la festa i facilitar la participació de grups gallecs de fora, que durant el mes de juliol tenen més complicat venir a la Llagosta. La festa de Santiago Apòstol se celebrarà al de juliol.

L’acte d’inauguració tindrà lloc avui, a les 20 h, amb la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament. A les 22 h, tindrà lloc una gran revetlla amb música dels anys 80.

Dissabte, la programació començarà amb el 20è campionat de petanca (10.30 h). Tot seguit, es farà una paella popular (14h) i l’actuació de les entitats Grup de Ball de Gitanes, Casa de Andalucía, Cova da Serpe de Barcelona i Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet (18.30 h). La nit estarà amenitzada per l’Orquestra Swing Latino (22.30 h) i l’actuació d’Hermanos Aguilar (23.30 h)

El darrer dia de la Festa Galega s’instal·larà al Parc Popular la 3a Concentració de cotxes clàssics (10 h). Aquest dia es farà el Dinar de germanor (14 h) i les actuacions de Chari y Juan amb l’exhibició de balls de saló, de l’Asociación Rociera Andaluza, de Toxos e xestas de Barcelona i d’Airiños Galegos, de l’Agrupación Cultural Galega Alborada (18.30 h). A la nit, els organitzadors han programat una segona actuació d’Hermanos Aguilar (21.30h) i un espectacle pirotècnic (22.30 h).

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies