Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo ofereix una nova exposició al Centre Cultural

L’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo inaugurarà demà divendres l’exposició de fi de curs del seu alumnat. La inauguració es farà a les 19 h al vestíbul del Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Una quarantena de persones han pres part aquest curs a les classes de pintura que es fan a la Casa del Pueblo. Aquest any, s’ha estrenat com a professora Pilar de la Cerda, que va ser alumna de l’Escola de Pintura. De la Cerda substitueix Anna Barcons, que fins l’any passat va estar al capdavant de les classes.

Al Centre Cultural, es podran veure fins al 22 de juny obres de tot l’alumnat de l’Escola de Pintura amb tècniques i estils molt diversos. L’exposició és una mostra del treball que han fet al llarg de tot el curs durant les classes que s’imparteixen tots els dimarts i dijous per la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies