Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Un incendi ha cremat aquesta nit una pila de ferros a una empresa de la Llagosta

Un incendi ha afectat aquesta nit a l’empresa Alberich de la Llagosta, situada al carrer de la Indústria cantonada amb el carrer del Montseny. Les flames només han afectat a una pila de ferros que hi havia al pati exterior de la nau.

El foc es va iniciar al voltant de les 22 hores. Una trucada a la Policia Local va posar en marxa el dispositiu d’emergència. Fins al lloc del fets, a més de la Policia Local, es van traslladar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat. L’incendi, que va estar controlat ràpidament, es va extingir a les 2. Personal de l’empresa afectada ha estat fent tasques d’inspecció durant la matinada. El foc no ha afectat cap persona ni tampoc a la nau de l’empresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies