Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La segona edició de Poesies des del meu balcó va tenir ahir dimarts una molt bona acollida

La segona edició de Poesies des del meu balcó va aplegar ahir un bon nombre de veïns i veïnes que van seguir els membres del Taller de poesia de la Biblioteca durant el recorregut que els va portar per 24 balcons de carrers de la nostra localitat.

L’acte es va iniciar a Can Pelegrí, on alumnes de l’Escola Municipal de Música van protagonitzar una petita actuació. La primera poesia es va recitar des de la finestra de la Biblioteca. La comitiva va passar pels carrers de Jaume Balmes, Doctor Fleming, Verge de Montserrat, Sant Pau i Santa Rosalia. En total, van ser 24 els balcons que van acollir poesies escrites i recitades pels mateixos alumnes del Taller de poesia de la Biblioteca.

Després de visitar aquests balcons, participants i oients es van dirigir fins a la plaça d’Antoni Baqué. Des del balcó de l’Ajuntament, es van recitar tres poesies més, dues dedicades a la Llagosta i l’altra, als drets de les dones. Les dues primeres van ressaltar els espais culturals que té la nostra localitat, com ara el Centre Cultural, el Casal d’Avis o la Biblioteca, entre d’altres. També van fer referència al caràcter acollidor de la Llagosta. La tercera poesia portava per títol No és no, i era un text que denuncia els casos d’assetjament i violència que pateixen les dones. La dinamitzadora de la Biblioteca i responsable del Taller de poesia, Conchi Fernández, va dir ahir que l’acte “ha estat molt positiu, ja que la gent del poble ha respòs i tot el Taller de poesia ha donat tot el que ha pogut i més per fer un acte molt emotiu”.

L’acte va acabar a la Sala de plens, on es van recitar novament totes les poesies, l’Ajuntament va oferir una copa de cava a les persones assistents i un altre grup d’alumnes de l’Escola Municipal de Música va interpretar algunes peces. A l’acte, van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García. Sierra va considerar que “ha estat molt gratificant veure com la cultura surt al carrer. Molts veïns i veïnes han obert la seva porta per poder celebrar aquest dia tan bonic”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies