Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Biblioteca organitza avui la segona edició de Poesies des del meu balcó

Aquesta tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc a la Llagosta la segona edició del recital Poesies des del meu balcó. Des de diferents balcons de veïns i veïnes de la Llagosta, es recitaran poemes. L’activitat anirà a càrrec del Taller de poesia de la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música.

L’inici del recorregut es farà des de la finestra de la Biblioteca que dona al carrer de Jaume I i continuarà per balcons del mateix carrer i dels carrers Doctor Fleming, Sant Pau i Santa Rosalia. Després s’anirà fins al balcó de l’Ajuntament, des d’on es llegiran dues poesies que fan referencia al poble de la Llagosta i una altra que porta pel títol No és no,  com a reivindicació dels drets de les dones.

L’acte acabarà al Saló de plens del Ajuntament, on tindrà lloc una segona lectura de les poesies que han format part del recorregut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies