Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CE la Llagosta porta a terme jornades de portes obertes del futbol base fins al 22 de juny

El Club Esportiu la Llagosta ha començat les jornades de portes obertes en el futbol base, que portarà a terme fins al 22 de juny al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Aquestes jornades són gratuïtes i coincideixen amb l’etapa de formació de nous equips de cara la temporada 2018-2019.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer les instal·lacions del club, els entrenadors, els horaris d’entrenament i la seva metodologia. Les sessions tindran lloc de dilluns a divendres a partir de les 18 h. “Volem que els infants puguin conèixer la nostra entitat i obrirem les nostres portes durant tres setmanes, gratuïtament”, admet el coordinador del club, José Ángel Venero.

D’altra banda, el Club Esportiu la Llagosta celebrarà un campus d’estiu del 25 de juny fins al 27 de juliol. Entre les activitats, hi ha la tecnificació de futbol, activitats d’aigua i piscina. El cost de les cinc setmanes és de 150 euros per infant i queden les darreres places. Les inscripcions s’han de fer a les oficines del CE la Llagosta al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies