Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La programació de la cloenda d’activitats per a persones grans ha començat avui

A partir d’avui, el Casal Municipal d’Avis de la Llagosta porta a terme la programació de cloenda de les activitats per a persones grans que organitza al llarg del curs. Tota la programació, excepte l’excursió que es farà a Empúries, es desenvoluparà al mateix Casal.

Entre avui i dijous es desenvoluparan dos tallers, el de pintura, al matí, i el de treballs manuals, a la tarda. Del 5 al 10 de juny, estarà instal·lada una exposició amb els treballs que s’han fet al llarg del curs als tallers de treballs manuals, dibuix i pintura i mandales. De l’11 al 14 de juny, hi ha programades dues propostes, un taller de jocs i exercicis, que es presenta sota el nom de Fer-nos grans amb autonomia i benestar, i diferents sessions de gimnàstica.

La programació acabarà el 20 de juny amb una excursió a Empúries, amb una visita teatralitzada al jaciment arqueològic. El preu de la sortida és de 20 euros i inclou el viatge, el dinar, l’entrada al jaciment i la visita guiada. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de juny al mateix Casal d’Avis en horari de tarda, de 17 a 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies