Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El Complex Esportiu Municipal El Turó commemora aquesta setmana el seu 14è aniversari

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha preparat per a aquesta setmana una programació per celebrar el seu 14è aniversari. Activitats outdoor, inflables i una gimcana infantil són algunes de les propostes adreçades a les persones abonades al centre.

Al llarg de tota la setmana, se sumen a les classes habituals tot un seguit de classes especials d’aqua zumba, zumba pilates, repte fitness, cardio fight, GAC o body balance, entre d’altres. Algunes d’aquestes classes es fan fora del gimnàs, concretament a la zona de gespa de la piscina, com la que s’ha fet aquest matí d’spartans, el body balanç i el GAC de dimarts; la classe de GAC i l’acro pilates de dimecres; la classe d’hipopressius de dijous i una zumbaparty per a divendres. Dissabte, a partir de les 10.30 h, s’instal·laran inflables a la piscina interior i, a partir de les 12 h, es farà una gimcana infantil a la zona exterior.

D’altra banda, hi haurà classes que estaran animades pel DJ Beto, concretament una màster ciclo de dimarts i el repte fitnes de dimecres. El CEM El Turó completarà la programació de l’aniversari amb un concurs de pastissos, dimecres de 9.30 a 10.30 h, i un servei d’entrenament personal obert a tothom, dissabte al matí. Tota la programació es pot consultar al web del CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies