Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense acaba la lliga amb una derrota contra el Padre Damián (1-6)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda (1-6) contra el Padre Damián Sagrados Corazones el darrer partit de la temporada. Els visitants, que s’estaven jugant el títol de lliga, han estat molt superiors als locals, que ja tenien assegurada la permanència.

Alberto Joyera s’han fet en pròpia porta el primer gol al minut 6. Tot just abans, els llagostencs havien fallat una ocasió molt clara. El Padre Damián ha dominat el partit davant d’un conjunt local que buscava sorprendre a la contra.

Al minut 9, després d’una errada defensiva, ha arribat el 0 a 2. Abans del descans, els visitants han sentenciat amb dos gols més.

Al minut 2 de la segona part, Felipe ha reduït les distàncies, però el Padre Damián han fet dos gols seguits. La segona part ha estat més igualada que la primera, però els de Juan Carlos García no han tingut cap opció de capgirar el marcador.

Publicitat

Publicitat

Més notícies