Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Xavier Cols repeteix com a cap de llista d’ERC

Els membres de l’executiva local.

Xavier Cols repeteix com a cap de llista d’ERC a la Llagosta. La seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat aquest divendres al procés de primàries que ha obert ja fa setmanes la formació republicana. En l’assemblea d’aquest divendres, la candidatura de Cols ha rebut el suport de disset vots a favor i dos en blanc.

La candidatura d’ERC per a les eleccions municipals del 2019 és la primera que ja s’ha presentat d’entre les formacions polítiques locals. “He tingut la fortuna que els meus companys de la secció han tornat a confiar en mi per ser alcaldable”, ha dit Xavier Cols, que ha admès: “l’objectiu és aconseguir el màxim de regidors possibles a les properes eleccions”. En l’actual legislatura Xavier Cols és l’únic regidor que representa ERC en el plenari llagostenc.

En l’assemblea també han pres possessió els nous membres de l’executiva local, que passa de quatre membres a onze. En l’executiva local continua Marc Pedrós, president; Xavier Cols, portaveu municipal i secretari de política municipal; Josep Torà, secretari d’organització i Nayara Pedrós, representant de les JERC. Els nous membres de l’executiva són César Herrero, responsable de finances; Laura Safont, imatge i comunicació; Ferran Hernández, adjunt imatge i comunicació; Íngrid Traveria, secretària de la dona; Héctor Arenas, adjunt a la secretaria d’organització; Anna Sánchez, vocal; i Carlos Llorà, secretari de nova ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies