Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El FSU Llagostense celebra la permanència a la Nacional Catalana

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha celebrat la permanència a la Nacional Catalana després de guanyar ahir dijous el Sagrerenc, per 3 a 2. Els llagostencs assoleixen la salvació quan falta tan sols una jornada per acabar la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala.

El conjunt llagostenc va imposar-se ahir al CEM El Turó contra el Sagrerenc amb els gols de David Soria, Richard Comabella i Marc Navajas. La victòria evitar a l’equip de la nostra localitat que l’antepenúltim, el Montsant Sala 5, el pugui superar en l’última jornada que té lloc aquest cap de setmana perquè hi ha una diferència de quatre punts. Segons ha informat el mateix club llagostenc, els tres darrers classificats descendiran segons els ha comunicat la federació. De fet, el FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc per la cua amb 27 punts, empatat amb el Dante, que és el quart classificat per la cua.

El darrer compromís de la temporada del FS Unión Llagostense tindrà lloc demà dissabte contra el Padre Damián Sagrados Corazones, que és segon amb 45 punts. El compromís dels llagostencs tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies