Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Surt al carrer el 08centvint del mes de juny

Aquest matí, s’ha iniciat la distribució del 08centvint número 52, corresponent al mes de juny. A la portada, es destaquen els 200.000 euros que l’Ajuntament ha destinat al pressupost municipal d’aquest any per a una primera reforma de la masia de can Baqué. La publicació també recull el resultat de la darrera reunió mantinguda pels responsables municipals amb la Generalitat per apropar la parada de bus de Montcada a la Llagosta.

La Mostra d’Entitats, que se celebrarà dissabte; la shopping night, que prepara l’ACIS per al 29 de juny, i la polèmica decisió de la Real Federación Española de Fútbol de deixar el Club Deportivo la Concòrdia sense play-off d’ascens són altres notícies destacades en aquesta edició del 08centvint.

Publicitat

Publicitat

Més notícies