Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’AMERC es reuneix a la Llagosta per prioritzar les seves línies d’actuació

Ahir, es va reunir a la nostra localitat l’executiva de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), que en aquests moments està presidida per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. A la trobada es va tractar sobre la priorització de les línies estratègiques del Pla d’Acció aprovat anteriorment. Entre els objectius a treballar, destaquen el foment de l’ocupació de col·lectius vulnerables, la millora de les infraestructures de transport i els serveis logístics, la dinamització turística i la millora dels polígons d’activitats econòmiques. Sierra  ha destacat “el treball conjunt de tots els municipis de l’AMERC, tots treballem en la mateixa línia per fomentar l’ocupació i la seva qualitat”.

A la reunió d’ahir, també es va aprovar l’acceptació d’una subvenció de la Diputació de Barcelona que servirà per a la contractació del suport tècnic necessari per desenvolupar els objectius de l’AMERC. L’associació està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. A la reunió van assistir alcaldes o regidors de Promoció Econòmica de les sis poblacions, entre ells, la nova alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé.

Publicitat

Publicitat

Més notícies