Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’aleví A del CE la Llagosta guanya la lliga i puja a la Primera Divisió

L’aleví A del CE la Llagosta s’ha proclamat campió de lliga després de guanyar al camp de la Unió Futbol Base Jabac i Terrassa el cap de setmana, per 3 a 4. L’equip que dirigeix José Ángel Venero s’ha assegurat el primer lloc del grup 11 de la Segona Divisió quan encara falta una jornada per acabar el campionat.

Amb el títol de lliga, l’equip llagostenc puja a la Primera Divisió, categoria que militarà la temporada 2018-2019. Enguany, l’equip ha estat el dominador del grup 11 de la Segona Divisió perquè quan tan sols falta una jornada per acabar el campionat té un balanç de 26 victòries i tres derrotes. El marge amb el segon, el CF Mollet UE, és de quatre punts.

L’última jornada del campionat dels llagostencs serà aquest dissabte contra el Sant Fost B en el Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert a les 10 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies