Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari del mes de maig

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de maig. Durant la sessió, està previst portar a terme un nou tràmit previ a la construcció de l’ambulatori. En concret, s’aprovarà l’alteració a bé patrimonial de la qualificació jurídica del terreny municipal que acollirà el nou Centre d’Assistència Primària i la modificació de l’inventari de béns per a la construcció d’aquest nou equipament.

Un altre dels punts serà l’aprovació de la modificació del plec de clàusules administratives particulars regulador del contracte per a la prestació del servei i funcionament de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per tal d’incorporar l’obligació de subrogació dels treballadors actualment assignats al servei.

També, se sotmetrà a aprovació la concertació d’una operació de confirming amb una entitat bancària.

El Ple també debatrà una proposta de proposta de resolució conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA i d’ERC per sol·licitar un informe a la junta consultiva de contractació administrativa sobre la legalitat de la pròrroga forçosa del contracte per a la prestació del servei públic d’abastament d’aigua al municipi de la Llagosta amb la concessionària Sorea.

Es tractarà una altra proposta de resolució conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA i d’ERC per a la creació d’una comissió d’estudi per a la prestació del servei públic d’abastament d’aigua al municipi de la Llagosta.

També se sotmetran a aprovació dues mocions, una conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA i d’ERC i de Podemos la Llagosta per impulsar la realització d’una consulta popular sobre el model de gestió del servei públic d’abastament d’aigua a la nostra localitat, i una altra, que presenten els grups municipals d’ERC i d’ICV-EUiA per a la defensa dels drets de les dones víctimes d’agressions sexuals.

El ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió serà retransmesa per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies