Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, es desenvolupen diverses activitats preventives contra el tabaquisme

Avui és el Dia Mundial Sense Tabac. A la nostra localitat són diverses les activitats que tenen lloc entorn a aquesta jornada. Els principals destinataris dels missatges contra el tabac són els infants i joves amb l’objectiu que prenguin consciència del perill que suposa fumar.

Els escolars de la Llagosta han rebut durant aquests dies la visita d’una infermera de l’Àrea Bàsica de Salut de la nostra localitat que els ha explicat quines malalties provoca el consum de tabac.

D’altra banda, a l’ambulatori de la Llagosta està instal·lada durant aquests dies una taula amb informació sobre els perills del tabac. A més, els Centres d’Assistència Primària (CAP) del Vallès Oriental han organitzat el primer concurs d’eslògans per animar a les persones fumadores a deixar el tabac.

El doctor Santiago Pérez, del CAP de la Llagosta, serà l’encarregat d’impartir una xerrada avui a l’Hospital de Mollet en el marc de la programació que ha preparat el centre sanitari amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac.

Per últim, el Servei d’Informació Juvenil reparteix entre els joves que s’apropen a Can Pelegrí un tríptic informatiu elaborat per la Diputació de Barcelona sobre la prevenció del consum de tabac.

Publicitat

Publicitat

Més notícies