Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias goleja l’Atlètic Colomense i es classifica per a la fase final de la Copa

El CD Viejas Glorias s’ha classificat per disputar la fase final de la Copa de la Federació Vallès-Maresme. Els llagostencs s’han assegurat el primer lloc del grup B de la fase de lligueta després de guanyar dissabte l’Atlètic Colomense per 7 a 1. Els golejadors llagostencs van ser Cristian López (4), Juan Luis Dolset, Sergio Carmona i Cristian Fernández.

El Viejas Glorias, amb dues victòries, lidera el grup B i ja s’ha assegurat el primer lloc, amb sis punts, quan encara falta una jornada per acabar la lligueta. El conjunt de la nostra localitat passa a la fase final de la Copa, que consta de tres semifinals a un únic partit. El Viejas Glorias disputarà la semifinal contra el campió del grup A. A falta d’una jornada, el primer classificat és l’Atlètic Pomar, amb sis punts; segon, Palautordera, amb tres; tercer, Icart, amb tres; i quart, Santvicentí, sense puntuar.

En cas de passar la semifinal, es disputaria la final de la Copa en un format de triangular en un camp encara per determinar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies