Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La RFEF deixa sense play-off d’ascens al Club Deportivo la Concòrdia

El Club Deportivo la Concòrdia no jugarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala femení. Aquest matí, s’ha fet el sorteig i el conjunt llagostenc ha quedat exclòs, ja que el Comité Nacional de Fútbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha atès la reclamació del Viexes Amarelle i serà el conjunt gallec el que jugarà el play-off.

El sorteig s’havia de celebrar a les 11 del matí, però a aquella hora encara no hi havia una resolució definitiva sobre la reclamació del Viexes. Minuts més tard, s’ha conegut que l’equip gallec jugaria el play-off i s’ha fet el sorteig

Les llagostenques s’havien classificat en segona posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola i aspiraven a ser un dels dos millors segons, que juntament amb els guanyadors dels quatre grups d’aquesta categoria jugaran el play-off d’ascens.

En un principi, el conjunt de la nostra localitat estava convençut que disputaria la promoció d’ascens com a segon millor segon, però al grup 4 ha guanyat un filial. Per tant, el segon classificat passa a ser el primer i el tercer, el Viexes Amarelle, reclamava la segona posició del grup. El Comité Nacional de Fútbol Sala ha atès la petició del conjunt gallec, que té un millor coeficient que la Concòrdia.

El club llagostenc està indignat amb la decisió de la RFEF ja que assegura que s’ha saltat les normes en el darrer moment. El CD la Concòrdia considera vergonyosa la situació i no veu lògic que un equip que ha estat tercer al seu grup es classifiqui per al play-off per davant d’un altre, en aquest cas el conjunt llagostenc, que ha estat segon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies