Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El FSU Llagostense perd contra el Sansur i segueix sense assegurar-se la permanència

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre la penúltima jornada de la Nacional Catalana contra el Sansur per 5 a 3 i segueix en la lluita per la salvació. Segons ha informat al club la Federació Catalana de Futbol Sala, els tres darrers classificats descendeixen i el conjunt llagostenc ocupa el quart lloc per la cua amb 24 punts, cinc punts més que l’antepenúltim, el Montsant Sala 5.

Tot i quedar només l’última jornada en joc, tant l’equip llagostenc com el Montsant Sala 5 tenen un partit pendent. Així doncs queden sis punts pendents en joc. En el cas que el Montsant Sala 5 guanyés els dos partits, el FS Unión Llagostense necessita sumar dos punts per assegurar-se el quart lloc per la cua perquè el gol average particular és a favor del Montsant Sala 5.

El proper partit dels llagostencs serà dijous al CEM El Turó contra el Sagrerenc, que ocupa setè lloc amb 29 punts. El duel tindrà lloc a les 21.30 h. L’últim partit del FS Unión Llagostense es disputarà dissabte  a les 17.30 hores al CEM El Turó contra el Padre Damián Sagrados Corazones, que és segon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies