Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Comença el reaslfaltat d’alguns trams de carrers en mal estat

Avui, ha començat el reasfaltat d’alguns trams de carrers de la nostra localitat. Concretament, s’actuarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre, al carrer de Vic i al del Pintor Fortuny i al passeig del Pintor Sert.

Les obres de reasfaltat han començat aquest matí al passeig de d’avinguda de l’Onze de Setembre sentit Mollet. Tot seguit, si la pluja ho permet, es continuarà a la mateixa via sentit Barcelona i al carre de Vic, davant de l’ambulatori. La planificació de l’asfaltat preveu continuar demà dimarts al mateix carrer de Vic i al passeig del Pintor Sert. Els trams del carrer del Pintor Fortuny en mal estat es repararan entre demà i dimecres.

Aquesta actuació estava previst realitzar-la fa unes setmanes, però la pluja va provocar el seu endarreriment. Els treballs suposen una inversió de 45.000 euros i són executats per l’empresa Deumal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies