Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia sabrà avui si jugarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola

El Club Deportivo la Concòrdia sabrà durant la jornada d’avui si definitivament disputarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. Les llagostenques s’han classificat en segona posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola i aspiren a ser un dels dos millors segons, que juntament amb els guanyadors dels quatre grups d’aquesta categoria jugaran el play-off d’ascens.

En un principi, el conjunt de la nostra localitat estava convençut que disputaria la promoció d’ascens com a segon millor segon, però al grup IV ha guanyat un filial. Per tant, el segon classificat passa a ser el primer i el tercer, el Viexes Amarelle, reclama la segona posició del grup. Si el Comité  Nacional de Fútbol Sala atén la petició del Viexes Amarelle, la Concòrdia quedarà fora del play-off, ja que té un pitjor coeficient. Avui, es coneixerà la decisió, ja que el sorteig del play-off se celebrarà demà.

El conjunt de la nostra localitat va guanyar dissabte per 3 a 5 a la pista del Xaloc Alacant i es va assegurar la segona posició gràcies a la derrota de l’Hispànic de Torrent contra el Teldeportivo (3-4). El campió ha estat el Palau, que va guanyar a Castelldefels per 0 a 2. La Concòrdia va començar perdent el seu partit a Alacant, però va reaccionar i, al descans, ja guanyava per 1 a 4. A la segona part, les de Javier Ruiz van certificar el triomf. Alba va marcar dos gols, i Ainoa, Cris i Alba, un cadascuna.

El Palau ha sumat 65 punts i la Concòrdia, que només ha perdut dos partits en tota la temporada, 62.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies