Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Álex Pacheco guanya el Campionat d’Espanya cadet de futbol americà

Álex Pacheco, amb el número 7, celebrant el títol estatal. Fotografia: Álex Pacheco.

El llagostenc Álex Pacheco ha guanyat el Campionat d’Espanya cadet de futbol americà amb el Pioners de l’Hospitalet. La fase final estatal, amb el nom de Big 8 i organitzada per la Federació Espanyola de Futbol Americà, va tenir lloc a Alcossebre (Castelló) des de divendres fins diumenge.

El Pioners de l’Hospitalet va guanyar la final contra el Black Demons de Madrid per 6 a 7 i va conquerir el seu primer títol estatal de la categoria. Els de l’Hospitalet, amb el llagostenc, van imposar-se contra el conjunt que l’any passat havia estat campió. D’aquesta manera, el Pioners ha acabat el Campionat d’Espanya sense cap derrota perquè a la fase de grups va guanyar contra el Fuenlabrada Cuervos per 34 a 0; l’Ossos Rivas per 6 a 28, i el Barberà Rookies per 13 a 6.

Publicitat

Publicitat

Més notícies