Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

El PSC a la Llagosta ha celebrat avui la 6a Festa de la Rosa

La seguretat que la moció de censura al govern del PP presentada pel PSOE tirarà endavant ha estat el tema central del míting celebrat per l’Agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la Llagosta aquest matí al Parc Popular. L’acte s’ha emmarcat en la 6a Festa de la Rosa dels socialistes llagostencs. Als parlaments, també s’ha fet balanç del tres anys de govern local encapçalat pel PSC.

A la Festa han assistit Salvador Illa, secretari d’Organització del PSC; José Antonio Rodríguez, membre de l’executiva del PSOE, secretari de Dinamització d’Agrupacions i alcalde del municipi granadí de Jun; Jonatan Martínez, primer secretari del PSC al Vallès Oriental; Antonio Rísquez, primer secretari del PSC a la Llagosta, i Óscar Sierra, alcalde de la nostra localitat.

Salvador Illa ha fet referència a la situació catalana, que considera “que ha començat amb molt mal peu, amb dues etiquetes: la de la provisionalitat, autoimposada pel President Torra, i la de supeditació a Carles Puigdemont”. El secretari d’Organització del PSC ha dit que no es pot fer res al marge de la llei i ha comentat que la sortida a la situació seria “admetre que a Catalunya no hi ha una majoria social per a la independència, formar un govern que sigui efectiu des del primer dia, respectant la llei, que treballi per tots els catalans i que obri un diàleg amb Madrid”.

Per la seva part, José Antonio Rodríguez ha començat saludant als assistents en nom del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que l’any passat va estar present a la Festa de la Rosa a la Llagosta. Rodríguez ha assegurat que la moció socialista presentada al Congrés dels Diputats tirarà endavant i que “és una moció de censura compromesa per fer possible que hi hagi un govern molt diferent al que hi hagut fins ara, un govern on ha existit la corrupció i que està perfectament definit a la sentència del cas Gürtel”. El membre de l’executiva del PSOE ha indicat que calen “els suports necessaris per tenir un autèntic govern del PSOE, no on entri altre tipus de gent, serà un govern socialista cent per cent”.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha fet balanç dels tres anys de govern i ha assegurat que ja han complert amb el 90% del programa socialista. Sierra ha fet referència “a les millores en equipaments i a l’espai públic de la Llagosta, renovant els carrers i places i, al mateix temps, ho fem millorant l’economia del poble, hem reduït a la meitat les obligacions de pagament o reduint el període de pagament de 160 a 40 dies”. Sierra també ha fet referència als increments en ajudes socials i ha avançat que en el darrer any de mandat “renovarem sis parcs infantils, tindrem el quiosc-bar del Parc Popular, veurem com canvia la plaça de Catalunya i continuarem renovant la Llagosta”.

Per al primer secretari del PSC de la Llagosta, aquesta sisena Festa de la Rosa ha estat un èxit. Antonio Rísquez ha dit que “s’han superat les expectatives de presència de veïns i veïnes i amics i amigues socialistes de la Llagosta. Es tracta d’un matí de festa, solidari, però també un matí per parlar de política”. Rísquez ha recordat que “tot el que es recapti anirà a parar a Rems, perquè puguin abastir necessitats de veïns i veïnes del nostre poble que hagin de rebre ajuda”.

La 6a Festa de la Rosa ha comptat amb més afluència de la prevista i molta gent s’ha quedat sense tiquet solidari per a la botifarrada. Els socialistes llagostencs han venut les 350 botifarres que han preparat. Al llarg del matí hi hagut inflables, animació infantil i un servei de bar. El PSC de la Llagosta comptarà ara la recaptació aconseguida i la  donarà a l’Associació de Voluntariat Rems.

Publicitat

Publicitat

Més notícies